header_tuin_001.jpg

Hovenier - Tuinonderhoud

HOVENIER - TUINONDERHOUD

Als Hovenier verzorgen we graag al uw tuinonderhoud. We doen dit zowel privé als zakelijk.

Eenmalig tuinonderhoud

Natuurlijk kunt u ons eenmalig het tuinonderhoud laten doen om uw tuin op orde te maken. Eenmalig tuinonderhoud is echter vaak iets duurder dan periodiek tuinonderhoud. Dit omdat bij periodiek onderhoud de tuin beter is bijgehouden wat per keer resulteert in minder werk. Daarom is het aan te bevelen om bij ons een periodiek onderhoudscontract af te sluiten waarbij we voor een vaste prijs uw tuin netjes onderhouden. Maar natuurlijk komen we ook graag voor een eenmalig onderhoud. Neem contact met ons op voor een offerte!

 

Periodiek tuinonderhoud

Als wij wekelijks of maandelijks uw tuin onderhouden zorgt dit voor een altijd nette tuin. Daarnaast is het per keer ook niet zoveel werk en dus bent u voordeliger uit. We voeren dan op regelmatige basis werkzaamheden uit zoals het grasmaaien, snoeien, onkruid verwijderen en bemesten. Natuurlijk kunnen we ook de stoep schoonvegen of het terras schoonspuiten, alles is bespreekbaar. Als u ons periodiek inhuurt bepaalt u uiteraard zelf hoe vaak u wilt dat we langskomen. Dit terugkerende onderhoud in de tuin is vaak zo’n 4 uur werk per keer. Periodiek tuinonderhoud is bij ons al af te sluiten vanaf 2 x per jaar.

 

Wat doen we zoal bij het tuinonderhoud?

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden (incl. prijs indicatie*):

 

 • Gras maaien (wekelijks in de zomer) (27,50- euro excl. btw per uur)

 • Gras verticuteren (2 maal per jaar) (85,00 euro excl. btw per uur)

 • Heg snoeien (35,00 euro excl. btw per uur)

 • Planten snoeien (35,00 euro excl. btw per uur)

 • Onkruid verwijderen (35,00 euro excl. btw per uur)

 • Stoep en straatwerk vegen (35,00 euro excl. btw per uur)

 • Groene aanslag verwijderen van bestrating (35,00 euro excl. btw per uur)

 • Bemesten van de tuin (35,00 excl. btw per uur)

 • Bladeren aanharken (herfst en winter) (35,00 euro excl. btw per uur)

 • Tuin winterklaar maken (35,00 euro excl. btw per uur)

 • Boom laten snoeien of verwijderen (tussen de € 325,- en € 1.000,- euro)

 • Onderhoud aan schuttingen en schuurtjes etc. (45,00 euro excl. btw per uur)

 • Schuttingen beitsen (45,- euro excl. btw per uur)

 • Bestrating ophogen of verleggen (45,00 euro excl. btw per uur)

* Genoemde prijzen zijn voor periodiek onderhoud (al vanaf 2 x per jaar), prijzen van eenmalig onderhoud gaan op aanvraag

Klik hier voor de Voorwaarden van Periodiek Tuinonderhoud

Wij werken zo groen en milieu vriendelijk mogelijk door veel met de hand te doen of elektrisch (of op accu). Dit zorgt uiteraard ook voor minder geluidsoverlast in de buurt. Bladeren aanharken doen wij met een hark en niet met een bladblazer (dus minder herrie, minder stank en beter voor het milieu).

Het groenafval maken we klein zodat het in uw eigen (of buurt) groene bak past. In geval dit niet in uw eigen groene bak past zorgen wij voor afvoer van het tuinafval of regelen wij een groenafval container bv. indien er een grote boom moet worden gesnoeid of verwijderd (de prijs van het huren van een groenafval container dient vooraf aan ons te worden betaald).

Als u wensen heeft op het gebied van Tuinaanleg of Tuinarchitectuur kunnen wij dit ook voor u regelen.

Zakelijk Groenonderhoud

Natuurlijk kunt u ons ook inhuren voor al uw zakelijk groenonderhoud. We snoeien en onderhouden de beplanting rondom uw pand of entree, zorgen voor een schone stoep en wieden onkruid zodat uw bedrijf een representatief aanzien behoudt voor klanten die uw bedrijf bezoeken.

 

En als u liever niet heeft dat dit overdag gebeurd kunnen we ook aan het einde van de middag of na sluitingstijd komen (en zelfs in het weekend). Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van zakelijk groenonderhoud!

Wilt u ons als Hovenier huren voor uw tuinonderhoud?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!